Executive Search

YdelserExecutive SearchBoardSearchKarrieresparring

 

GlobeSearch adskiller sig fra andre executive searchvirksomheder ved vores historie, specialisering og professionelle approach i markedet. Vi er begunstiget af et stærkt brand og et unikt netværk, hvilket er et resultat af mange års tæt samarbejde med nogle af de mest succesfulde og innovative virksomheder, og i dag repræsenterer vi mange spændende brands i den digitale økonomi. Vi har således en fordel på alle kritiske parametre når det kommer til at kunne identificere og tiltrække de bedste kandidater i markedet.

 

Vi har gennemført en lang række searchopgaver på alle niveauer fra administrerende direktører og country managers til højt specialiserede salgs-, marketing- og tekniske specialister, og på seks uger kan vi identificere og tiltrække de bedste kandidater til din virksomhed. Vi arbejder metodisk og struktureret med GlobeSearch Connected Methods (GCM) – en metode baseret på vores erfaringer med executive search gennem mere end 30 år. Denne metode, samt vores omfattende netværk, sikrer en strømlinet og effektiv searchproces samt forudsigelige resultater.

 

I forbindelse med denne proces tilbyder vi assessment, hvilket kan være afgørende for, at en udviklings- og forandringsproces lykkes. I vores arbejde med assessment er vi certificeret i værktøjerne OPQ32 og OPTO.

 

Vi fokuserer på et tæt partnerskab med vores kunder og evaluerer løbende vores indsats for hele tiden at blive bedre, og vi er i den sammenhæng stolte af vores topplacering på SUPANA inden for det digitale område.