BoardSearch

YdelserExecutive SearchBoardSearchKarrieresparring

 

Mange danske virksomheder er bagud i forhold til at udnytte de digitale muligheder og bliver i stigende grad konkurrenceudsat af nye innovative spillere, som tænker ”digital first” og ikke har andre hensyn. Vi mener, at en af forklaringerne kan være, at der mangler digitale profiler i bestyrelserne og i topledelsen.

 

Med en lang baggrund og specialisering på den digitale scene har vi et unikt netværk til nogle af de mest succesfulde ledere, der kan udfordre strategier fra et digitalt perspektiv og gennemskue forretningsmæssige risici som følge af disruption og nye forretningsmodeller. Vi har i mange år kortlagt markedet fra både et kommercielt og teknisk perspektiv og kan med udgangspunkt i vores metode, GlobeSearch Connected Methods (GCM) præsentere top kvalificerede bestyrelsesmedlemmer inden for seks uger.

 

Vores målgruppe er danske virksomheder, som ønsker hjælp til at identificere og tiltrække bestyrelsesmedlemmer, der med udgangspunkt i virksomhedens unikke karakteristika og den aktuelle markedssituation kan sikre komparative fordele i markedet.