SMS Passcode


SMS Passcode er teknologileder inden for adaptive multifaktor autentificering. SMS Passcode forbedrer virksomhedssikkerhed og -produktiviet ved at levere en let brugbar og intelligent løsning, som hjælper med at sikre sikkerheden for virksomheders netværk og applikationer.

 

Du kan læse mere her.


Claus Kotasek_SMS Passcode

Claus Kotasek

Adm. direktør

 

“Jeg har igennem en årrække haft et rigtig godt samarbejde med GlobeSearch, der har stået for adskillige succesfulde rekrutteringer af nøglepersoner til vor organisation.

 

En af GlobeSearch’s væsentligste styrker er et særdeles godt netværk af yderst kvalificerede kandidater i IT-branchen. Vigtigst er dog, at GlobeSearch søger en holistisk tilgang til en opgave og tænker derfor kandidaten ind i et hele således, at såvel de faglige, som de sociale kompetencer tilsammen skaber et perfekt match. Det er for mig det, der gør hele forskellen.”

 

Torben Andersen

CCO

 

“Gennem snart 20 år har jeg med stor fornøjelse samarbejdet med GlobeSearch som arbejdsgiver såvel som kandidat. Uanset på hvilken side af bordet jeg har siddet, har jeg altid været meget tilfreds med den kvalitet og seriøsitet, som GlobeSearch har leveret.

 

Det er altid betryggende at vide, at kandidater som gennemgår et forløb hos GlobeSearch får en professionel behandling og et positivt indtryk af virksomheden, uanset om de får jobbet eller ej. Hos GlobeSearch sætter de sig altid grundigt ind i opgaven og præsenterer, spændende og relevante kandidater indenfor den aftalte tid.”

 

Torben Andersen_SMS Passcode_02