Kandidater

 

Igennem tiden har mange spændende kandidater været i proces hos GlobeSearch. Nedenfor kan du læse om de oplevelser, som nogle af vores kandidater har haft.

Charlotte Wedell-Neergaard

Charlotte Wedell-Neergaard

Nordic Sales Director, Cloud&Procurement, SAP

 

“Jeg følte i hele processen, at GlobeSearch havde et gennemarbejdet kendskab til både virksomhed og de krav/forventninger som lå i jobprofilen. Der indgik en aktiv sparring omkring forventninger og krav til den nye stilling som gjorde mig i stand til at vurdere om den kunne indfri mine forventninger til et nyt job. Kommunikationen undervejs i forløbet var også vigtig for mig for, at jeg kunne forberede mig bedst muligt og dermed få det bedste udbytte af interview m.m. ”

 

 

Vincent Simon Bakker

Digital Marketing Manager, SMS Passcode

 

“GlobeSearch rekrutterede mig i sin tid til SMS Passcode, hvor jeg er faldet rigtig godt til.

Præsentationen – som GlobeSearch gav – af virksomheden var spot-on i forhold til den oplevelse, som jeg har fået efter at være blevet ansat. Der er en god stemning i huset hos SMS Passcode, IT-sikkerhedsproduktet er spændende og virksomheden har en konstant stigende vækstkurve.

Jeg er virkelig glad for at være blevet rekrutteret til dette job af GlobeSearch, som varetog rekrutteringsprocessen meget professionelt med nogle gode og behagelige interviews. Super match og stor ros herfra. “

Vincent Simon Bakker
dsb

Jens Moberg

Partner i Leadership Institute og professionel bestyrelsesmedlem

 

“Jeg har kendt GlobeSearch siden midten af 90’erne. Oprindeligt mødte jeg dem som kandidat, idet de placerede mig hos Microsoft som Nordic Practice Manager. Siden har vores relation udviklet sig betydeligt og jeg har selv ved flere lejligheder benyttet GlobeSearch som search- og sparringspartner i min tid hos Microsoft og senere i forbindelse med opbygningen af Better Place.

 

De ord, der først falder mig ind, når jeg tænker på GlobeSearch er: Personligt engagement, tillid, kvalitet, ansvar og respekt.”

 

Sri Carlyle

Country Manager, LogPoint

 

“GlobeSearch er en meget kompetent searchvirksomhed. De har gennem tiden præsenteret mig for en række spændende jobmuligheder, som matchede mine kvalifikationer og ambitioner samt min erfaring. Det har været en yderst professionel og tillidsvækkende proces, hvor GlobeSearch har været grundige og oprigtigt interesserede i at lære mig godt at kende både fagligt og personligt. Jeg har således igennem GlobeSearch fundet mit nuværende job som Country Manager for LogPoint.”

Sri Carlyle