ChurchDesk


ChurchDesk er en online kommunikationsplatform, som løser administrative og kommunikative problemer ved at kombinere disse to aspekter i én integreret løsning. ChurchDesk er den eneste arbejdsledende platform skræddersyet til kirken og integrerer arbejdsgange samt værktøjer og giver dermed kirker en bedre og mere effektiv måde at arbejde på.

 

Du kan læse mere her.


Christian Steffensen_Kirkeweb

Christian Steffensen

Adm. direktør

 

“Vi etablerede et samarbejde med GlobeSearch, da vi med internationale ambitioner ønskede at fokusere den kommercielle indsats yderligere med rekrutteringen af en CCO. Samtidig havde jeg brug for at få frigjort tid til forretningsudvikling, strategi og alle de andre opgaver, der er forbundet med at forandre en start-up til en succesfuld og internationalt fokuseret SaaS virksomhed.

 

Det er min opfattelse, at GlobeSearch gjorde en stor indsats i arbejdet med at identificere og tiltrække relevante kommercielle direktører, som kunne gøre en forskel i ChurchDesk. Og selvom søgningen blev justeret lidt undervejs, så er jeg særdeles tilfreds med resultatet. Jeg har fået en stærk kommerciel sparringspartner med den rette attitude, og vi er nu for alvor på vej ud i Europa med vores unikke løsning.”