Solution Architect

Virksomhed

e-nettet

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

Head of Partner, Security and IT Architecture

 

Kontakt person

Anne Amalie Forsberg

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig at arbejde med nogle af de største og mest værdiskabende digitaliseringsprojekter i Danmark?

 

e-nettet har været med til at drive digitaliseringen af Danmark på flere vigtige områder og arbejder for at skabe en mere simpel verden rent digitalt. De har indledt en rejse, der skal transformere virksomheden og gøre den til en endnu stærkere partner for finanssektoren. Det indebærer, at de i højere grad sætter retningen for nye digitale brugeroplevelser, som kan skabe en forskel for alle danskere. e-nettet er ligeledes startet rejsen mod at bygge og udvikle cloudbaserede løsninger til finanssektoren.

 

I rollen som Solution Architect i e-nettet vil du indgå i arkitekturteamet, hvor dit fokus bliver at sikre en arkitektur, der på den ene side understøtter forretningens krav til løsningen og på den anden side harmonerer med e-nettets overordnede arkitekturprincipper. Du vil få en central rolle på nogle af de største og mest forretningskritiske projekter og være ansvarlig for, at arkitekturen sikrer sammenhængende digitale brugeroplevelser i høj kvalitet. Endelig vil du indgå i faglige netværk både internt i e-nettet og med kunder og samarbejdspartnere med henblik på at drøfte problemstillinger, lytte til input og sparre med dygtige kolleger om it-arkitektur – alt sammen for at sikre løsninger i en høj kvalitet både funktionelt og non-funktionelt.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 

 • Agere bindeled mellem forretningen og teknikken i forbindelse med nye projekter
 • Forstå og videreformidle forretningens krav og -processer til udviklingsteamet
 • Have overblik over og vær med til at designe alle aspekter af løsningen fra udvikling til slutprodukt, samt hvordan de bliver anvendt
 • Evaluere og anbefale redskaber, teknologier og processer for at sikre den højeste kvalitet samt skalérbarhed i løsningen
 • At deltage aktivt i udviklingen af e-nettets services og den understøttende arkitektur og leveranceproces

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat forventes at have en relevant teknisk uddannelse, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter højest.

 

Som Solution Architect forventes du at have mindst fem års erfaring fra en tilsvarende stilling – gerne som f.eks. arkitekt. Du har gerne på et tidspunkt arbejdet med systemudvikling og har en god forretnings- og procesforståelse med evnen til at formidle komplekse koncepter på en simpel måde.

 

Desuden forventes det, at du har:

 

 • Solid arkitekturmæssig forståelse
 • Erfaring med at samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
 • Generel forståelse for drift af systemer/applikationer da du kommer til at arbejde i et DevOps setup i et agilt team

 

Som person er du udadvendt, engageret og eksekverende i din tilgang til jobbet. Endelig lægges der vægt på, at du er slutbrugerorienteret og vant til at interagere med mange interessenter.

 

Nogle nøgleord, der kendetegner dig:

 

 • Gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
 • Logisk og analytisk
 • God pondus med evnen til at dokumentere
 • Et stort drive og gåpåmod
 • Systematisk og struktureret
 • En god forretnings- og procesforståelse med evnen til at facilitere komplekse koncepter på en simpel måde
 • Erfaring med samarbejde i et miljø med sourcede udviklings- og drifts-leverandører
 • Kendskab til cloud udvikling og drift vil være en fordel
 • Kan arbejde selvstændigt men også er en solid teamplayer
 • Løsningsorienteret

 

 

Virksomhedsbeskrivelse

e-nettet med til at drive digitaliseringen af Danmark og har blandt andet gjort det lettere at tinglyse, udveksle dokumenter i en bolighandel samt gjort det nemmere at skifte bank. De har netop udgivet NemID nøgleappen til danskerne, mens de også løfter programledelsen for det nye MitID for finanssektoren og den offentlige sektor.

 

Fremtiden kræver endnu mere af e-nettet. Bankerne arbejder for at tilpasse sig behovene i markedet, samtidig med at de fortsat bliver mødt med stigende krav om regulering. e-nettet er en betroet partner for finanssektoren i den omstilling, og de skal i højere grad sætte retningen for nye digitale brugeroplevelser, som kan gøre en forskel for alle danskere.

 

De store ambitioner spejler sig også i virksomhedskulturen, der kan beskrives som unik og dynamisk. Fokus ligger på medarbejdertrivsel og skabelsen af et innovativt arbejdsmiljø, der er med til at skabe de bedst mulige rammer for en agil arbejdsplads. e-nettet er ejet af de danske penge- og realkreditinstitutter.

 

Læs mere om e-nettets rolle her