Software Tester

Virksomhed

Anticimex Innovation Center

 

Lokation

Helsinge

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Engelsk

 

Rapporterer til

Director of Research and Development

 

Kontaktperson

Anne Amalie Forsberg

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Ansøg

Kunne du tænke dig en helt central rolle på det største og mest ambitiøse IoT udviklingsprojekt på dansk grund? Anticimex vil disrupte hele branchen og blev tidligere i 2019 fremhævet af Satya Nadella (CEO, Microsoft) på grund af projektets globale vision og sundhedsfremmende idé.

 

Anticimex er en svensk koncern inden for skadedyrsbekæmpelse, som for et par år siden købte en innovativ dansk virksomhed, som havde set store muligheder i at anvende IoT inden for skadedyrsbekæmpelse. Dette blev til Anticimex Innovation Center som udvikler innovative produkter og skubber til grænserne for hvad IOT er og hvordan det kan anvendes. De vokser, men har stadig iværksætterånden intakt. Anticimex er i dag en af de største spillere i verden, men ambitionen er at blive nummer et inden for få år.

 

 

JOBBESKRIVELSE

Anticimex SMART er en serie produkter til bekæmpelse, overvågning og ”early warning” på skadedyrsområdet. Alle produkter er IoT-baserede og kommunikerer med Azure cloud, og hele systemet giver kunderne en ro og tryghed, som de aldrig har haft før. Anticimex har på nuværende tidspunkt 120.000 connected devices og regner med at have 230.000 om to år. Der er mange nye innovative tiltag og idéer i virksomheden, og derfor søger vi lige nu efter ambitiøse og innovative kandidater, som har en passion for udvikling af softwareprodukter i høj kvalitet til et globalt marked.

 

Som Software Tester vil dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 • Tænke test og QA ind på et højere niveau
 • Udarbejde testcases
 • Udføre end-to-end tests mellem vores IoT produkter og software applikationer
 • Udføre test af vores kommercielle API’er
 • Udarbejde kravspefikationer i samarbejde med SCRUM-teamet
 • Hjælpe med at udrede og løse bugs

 

Du vil blive en central del af software projektteamet, hvor kravspecifikationer og tests med øje for brugervenlighed er i højsæde. Målet give kunderne en seamless integration mellem vores IoT produkter og software applikationer.

 

Anticimex arbejder primært med .NET/C# og Azure baseret software.

 

 

ØNSKEDE KOMPETENCER OG ERFARING

Den ideelle kandidat har en relevant videregående teknisk uddannelse kombineret med mindst tre års erfaring fra lignende stilling. Den rette kandidat har passion for test og kvalitet i software og er vant til at arbejde med softwaretest på en professionel, metodisk og struktureret måde. Da det daglige arbejde foregår på engelsk, skal man have gode engelskkundskaber mundtligt såvel som skriftligt.

 

Desuden kan den rette kandidat:

 • Analysere kompleks forretningslogik og vurdere produktet med et kundeperspektiv
 • Tilegne sig ny viden hurtigt
 • Formulere sig effektivt og præcist

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at programmere, men det er ikke et krav.

 

Som person er du:

 • Engageret og vedholdende
 • En teamplayer
 • Struktureret og selvstændig

 

 

VIRKSOMHEDSBESKRIVELSE

Anticimex Innovation Center beliggende i Helsinge er udviklingshus for den internationale koncern Anticimex. Siden 2008 har de arbejdet med IOT og udviklet højteknologiske løsninger til bekæmpelse af skadedyr, så naturen sikres mod unødig spredning af gift til gavn for både mennesker, dyr og miljø. Der udvikles og produceres produkter og løsninger, som bruges af 160 salgsselskaber fordelt på 18 lande verden over, i alt er de ca. 6000 medarbejdere. Som udviklingshus sætter de retningen for hvilke produkter og teknologier der skal bringe succes i fremtiden og udvikler dem. I Helsinge består Anticimex Innovation Center af 50 medarbejdere fordelt på udvikling, administration og produktion.