Senior Consultant – ServiceNow (København)

Virksomhed

Devoteam Technology Consulting

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporter til

Tom Lindstrøm

 

 Kontakt person

Camilla Kimie Nielsen

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

Drømmer du om at arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder? Devoteam Technology Consulting søger en erfaren Senior Consultant, der drømmer at sætte sit aftryk på nogle af de største og mest komplekse Service Management projekter.

 

Devoteam Technology Consulting arbejder med implementering af Service Management-systemer hos nogle af Danmarks største virksomheder, hvor de sælger, implementerer og supporterer løsninger baseret på ServiceNow, Jira og Micro Focus. Devoteam Technology Consulting er den største ServiceNow partner i Danmark og har implementeret løsninger hos blandt andet DSB, Arla, Københavns Kommune, Dong, COOP og Region Hovedstaden.

 

Som Senior Consultant vil du blive en central del af teamet i en spændende og dynamisk virksomhed. Med udgangspunkt i dine dybe tekniske kompetencer, erfaringer med Service Management implementeringsprojekter samt din forretningsforståelse, bliver det din opgave at sikre succesfulde implementeringer hos Devoteam Technology Consultings kunder. Du vil arbejde tæt sammen med kunderne og de øvrige konsulenter i teamet.

 

Dine primære arbejds- og ansvarsområder i projekterne vil være at:

 

  • Facilitere møder og workshops med kunder
  • Specificere processer baseret på kundeinteraktionen
  • Designe processer baseret på specifikationer
  • Udvikle og konfigurere løsninger som understøtter kundens processer
  • Test, opfølgning og kundetilfredshed

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat forventes at have en videregående teknisk uddannelse, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter tungest.

 

Du er en erfaren konsulent med dyb viden om IT Service Management, der er udadvendt og brænder for at tage ansvar i dine projekter. Du befinder dig godt i teknisk komplekse miljøer, hvor du skaber fremdrift og ofte havner i en ledende rolle i dine projekter.

 

Fagligt har du indblik i forskellige systemlandskaber og trives i konsulentrollen. Du formår at bringe din tekniske ekspertise og dine konsulentfærdigheder i spil på optimal vis og har derfor en høj kundetilfredshed i dine projekter.

 

Desuden har den ideelle kandidat følgende egenskaber:

 

  • Erfaring med ServiceNow eller lignende ITSM-systemer
  • Erfaring med JavaScript, HTML, C# eller lignende
  • God til at programmere og konfigurere løsninger
  • God til at håndtere skiftende arbejdsmiljøer, da der ofte arbejdes on-site hos kunderne
  • Gode kommunikative evner og flydende på dansk og engelsk – både i skrift og tale

 

Virksomhedsbeskrivelse

Devoteam Technology Consulting er en del af Devoteam Gruppen, der består af 7.000 medarbejdere i 20 lande. Devoteam hjælper virksomheder med at øge det forretningsmæssige udbytte af nye teknologier. I Danmark er vi godt 150 konsulenter, og vi har kontor både i København og Aarhus. Devoteam arbejder med ekspertrådgivning indenfor digital transformation, innovation, teknologianvendelse og teknisk implementering indenfor Service Management, Technology Business Management og Robotic Process Automation.