Sales Manager

Virksomhed

Devoteam Technology Consulting

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke ift. kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

Salgsdirektør

 

Kontakt person

Nikoline Hovmøller Jensen

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder?

 

Hos Devoteam Technology Consulting arbejder de med Service Management, Robotics og IT Cost Optimization hos nogle af Danmarks største og mest komplekse virksomheder. De sælger, implementerer og supporterer løsninger baseret på ServiceNow, Micro Focus, Atlassian, Automation Anywhere og Apptio. Devoteam har fart på og er bl.a. den største ServiceNow-partner samt eneste Automation Anywhere-partner i Danmark, og de udvider nu teamet betragteligt grundet succes med nogle meget store projekter. Blandt kunderne kan nævnes virksomheder som Novo Nordisk, Danske Bank, Arla, Topdanmark, Ørsted, DSB, COOP, Region Hovedstaden, Københavns Kommune og mange flere, og du får således muligheden for at være med på de største og mest forretningskritiske projekter i Danmark.

 

Devoteam søger nu en Sales Manager til at opdyrke et nyt spændende område inden for ITSM, da virksomheden har taget teknologi-platformen Jira til sig som et supplement til ServiceNow. De leder derfor efter en talentfuld, ambitiøs og dedikeret Sales Manager, som kan sikre succes også på dette område. Du vil blive en del af et stærkt salgsteam, hvor du vil få gode udviklingsmuligheder såvel personligt som fagligt i et ungt og dynamisk miljø.

 

Dit primære fokus vil være at ekspandere Devoteams ydelser på ITSM-området inden for Jira til nye og eksisterende kunder. Du skal etablere relationer til relevante beslutningstager på C-level og aktivt identificere, udvikle og sælge projekterne i tæt samarbejde med teamet og konsulenterne.

 

Opgaverne i hovedtræk:

 

  • Sikre salg af Jira-projekter inden for Service Management og ITSM
  • Opbygge og vedligeholde relationer til relevante C-level beslutningstagere
  • Generere en Service Excellence pipeline
  • Aktivt promovere Devoteams IT Service Excellence ydelser i markedet

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat forventes at have en lang videregående uddannelse inden for det kommercielle område som f.eks. en cand.merc., HD eller tilsvarende, men der er flere indgangsvinkler til stillingen og relevant erfaring er mere afgørende. Kandidaten forventes at have erfaring med softwaresalg – gerne i kombination med konsulentydelser, hvor der er fokus på løsningssalg.

 

Derudover skal du være ambitiøs, professionel samt ønske at gøre en forskel i et stærkt team med et højt drive og energiniveau. Endelig er du også udadvendt med en ”can do” attitude og sulten efter succes i et konkurrencepræget marked.

 

Følgende kompetencer er vigtige:

 

  • God til at etablere og vedligeholde relationer
  • God til at kommunikere i både skrift og tale, herunder også til at skrive tilbud
  • God til at præsentere
  • Erfaring med salg til C-level
  • Erfaring med løsningssalg

 

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Devoteam Technology Consulting i Danmark er de et ungt hold på 50+ konsulenter og sælgere. De har et fantastisk sammenhold, hvor der både er plads til sjov og hårdt arbejde. De er nede på jorden og har en pragmatisk tilgang til tingene samtidig med, at de er ambitiøse og får meget fra hånden. Devoteam har også en Management Consulting forretning i Danmark, hvor der arbejdes aktivt med krydsbefrugtning og kunderelationer. Kontoret i Danmark er en del af Devoteam Group med hovedsæde i Paris og mere end 7000 medarbejde i alt. Devoteam har i Danmark kontorer i København og Århus.