Principal

Virksomhed

Devoteam Technology Consulting

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke ift. kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

CEO

 

Kontakt person

Nikoline Hovmøller Jensen

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder?

 

Hos Devoteam Technology Consulting arbejder de med Service Management, Robotics og IT Cost Optimization hos nogle af Danmarks største og mest komplekse virksomheder. De sælger, implementerer og supporterer løsninger baseret på ServiceNow, Micro Focus, Atlassian, Automation Anywhere og Apptio. Devoteam har fart på og er bl.a. den største ServiceNow-partner samt eneste Automation Anywhere-partner i Danmark, og de udvider nu teamet betragteligt grundet succes med nogle meget store projekter. Blandt kunderne kan nævnes virksomheder som Novo Nordisk, Danske Bank, Arla, Topdanmark, Ørsted, DSB, COOP, Region Hovedstaden, Københavns Kommune og mange flere, og du får således muligheden for at være med på de største og mest forretningskritiske projekter i Danmark.

 

Devoteam søger nu en Principal til at opdyrke et forholdsvis nyt forretningsområde, men med nogle meget interessante forretningsmæssige muligheder, inden for Technology Business Management (TBM) primært baseret på teknologiplatformen Apptio. Apptio tilbyder en cloud-løsning, der hjælper store virksomheder med ”IT Cost optimzation” hvor taxonomien Technology Business Management implementeres. Devoteam har allerede projekter kørende med virksomheder som Novo Nordisk, Danske Bank, PFA og Velux, som kort sagt handler om at hjælpe dem med at skabe transparens i deres it-omkostninger.

 

Som Principal vil du få ansvaret for udviklingen af forretningsområdet hos Devoteam samt ledelsesansvaret for pt. to konsulenter. Devoteam forventer gode vækstmuligheder på området, og de kan således tilbyde en interessant karrieremulighed for den rette kandidat.

 

Opgaverne i hovedtræk:

 

 • Lede og videreudvikle TBM-forretningen hos Devoteam
 • Være med til at definere ydelser og go-to-market
 • Opbygge leverancekapacitet, herunder rekruttering og motivering af konsulenter
 • Opbygge og vedligeholde relationer til relevante C-level beslutningstagere – typisk CIO og CFO’s og fortælle om mulighederne med TBM
 • Deltage aktivt på kundeprojekter som ”trusted advisor” og hjælpe med at skabe værdi gennem TBM hos kunderne. Det forventes, at du selv er med til at levere projekter og udfakturerer en delmængde af din tid.
 • Aktivt promovere Devoteams TBM-ydelser i markedet

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat forventes at have en lang videregående uddannelse inden for det finansielle område som f.eks. en cand.merc.aud, cand.merc.fir, HD eller tilsvarende, men der er flere indgangsvinkler til stillingen og relevant erfaring er mere afgørende. Kandidaten forventes at have erfaring med konsulentrollen og en stærk kombineret viden om finans og it.

 

Endelig er den ideelle kandidat ambitiøs og motiveret for at tage ansvaret for at drive et forretningsområde med et stort potentiale.

 

Følgende kompetencer er vigtige:

 

 • Erfaring inden for IT Finance
 • God til at etablere og vedligeholde relationer som ”trusted advisor”
 • God til at kommunikere og præsentere i både skrift og tale
 • God konsulenterfaring
 • Erfaring med salg til C-level
 • Erfaring med løsningssalg
 • Iværksættergen – skal motiveres af at opbygge et nyt forretningsområde

 

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Devoteam Technology Consulting i Danmark er de et ungt hold på 50+ konsulenter og sælgere. De har et fantastisk sammenhold, hvor der både er plads til sjov og hårdt arbejde. De er nede på jorden og har en pragmatisk tilgang til tingene samtidig med, at de er ambitiøse og får meget fra hånden. Devoteam har også en Management Consulting forretning i Danmark, hvor der arbejdes aktivt med krydsbefrugtning og kunderelationer. Kontoret i Danmark er en del af Devoteam Group med hovedsæde i Paris og mere end 7000 medarbejde i alt. Devoteam har i Danmark kontorer i København og Århus.