Principal Consultant

Virksomhed

Devoteam Technology Consulting

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

 

Rapporter til

Principal og Teamlead

 

 Kontakt person

Camilla Kimie Nielsen

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

JOBBESKRIVELSE

Kunne du tænke dig en ledende rolle i et ambitiøst RPA-team, som ønsker at tage RPA til nye højder med blandt andet tæt integration til Machine Learning og BPM?

 

Hos Devoteam Technology Consulting arbejder de med Service Management, Robotics og IT Cost Optimization hos nogle af Danmarks største og mest komplekse virksomheder. Robot Process Automation (RPA) er et af Devoteam Technology Consultings nyeste og hurtigst voksende forretningsområder, og da en række af såvel nye som eksisterende kunder nu er klar til at tage Robotics til næste niveau, søger Devoteam en Pricipal Consultant til deres Robotics-team.

 

I rollen som Principal Consultant skal du bidrage til forretningsudviklingen ved at skabe og lede strategiske projekter samt deltage i konceptudvikling og være trusted advisor overfor kunderne. Du vil indgå i tæt samarbejde med såvel konsulenterne som øvrige principals med henblik på at sikre, at forretningsområdet konstant udvikler sig ift. teknologier, metoder og processer. Du vil desuden deltage på salgsmøder med potentielle kunder, hvor du dels skal undersøge om Robotics er løsningen på deres behov og dels skal sælge projektet ind på en troværdig måde, hvor best practice, kundetilfredshed og kompetencer altid skal være i fokus.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

  • Bidrage strategisk til videreudvikling af RPA-forretningsområdet
  • Være med til at definere ydelser og go-to-market
  • Opdyrke salgskanaler og interagere i salgsprocesser
  • Deltage aktivt på kundeprojekter som ”trusted advisor” og hjælpe med at skabe værdi hos kunderne.

 

ØNSKEDE KOMPETENCER OG ERFARING

Den ideelle kandidat forventes at have en lang videregående uddannelse, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter tungest.

  • Erfaring med RPA eller anden form for Digital transformation
  • God til at etablere og vedligeholde relationer som ”trusted advisor”
  • God til at kommunikere og præsentere i både skrift og tale
  • God konsulent- og projektledererfaring
  • Erfaring med salg til C-level og løsningssalg

 

 

VIRKSOMHEDSBESKRIVELSE

Devoteam Technology Consulting er en del af Devoteam Gruppen, der består af 7.000 medarbejdere i 20 lande. Devoteam hjælper virksomheder med at øge det forretningsmæssige udbytte af nye teknologier. I Danmark er vi godt 150 konsulenter, og vi har kontor både i København og Aarhus. Devoteam arbejder med ekspertrådgivning indenfor digital transformation, innovation, teknologianvendelse og teknisk implementering indenfor Service Management, Technology Business Management og Robotic Process Automation.