Partner – Business Intelligence

Virksomhed

Pingala

 

Lokation

Storkøbenhavn

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og Engelsk

 

Rapporterer til

CEO

 

Kontakt person

Anne Amalie Forsberg

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Ansøg

Drømmer du om at bygge et helt nyt forretningsområde op i et hurtigt voksende konsulenthus med et stærkt og veletableret brand?

Bliv en del af Pingala, en af Danmarks førende Microsoft Dynamics 365 FO (AX) konsulenthuse, der indenfor de sidste par år har udviklet sig til at blive foretrukken samarbejdspartner for nogle af Danmark største virksomheder. Med branchens højeste kundetilfredshed oplever Pingala en markant vækst på syvende år, og vil I forbindelse med denne vækst og solide kundeportefølje udvide deres forretningsområde med en BI gren.

Til at skabe og udvikle dette nye forretningsområde søger Pingala en talentfuld og ambitiøs Partner med ekspertise indenfor Microsoft Business Intelligence stack.

 

 

JOBBESKRIVELSE

Partneren vil få en altafgørende position, hvor mange spændende og strategiske projekter vil opstå i forbindelse med Pingalas eksisterende forretningskritiske løsninger inden for D365FO. Med et stærkt brand som fundament vil du bygge videre på eksisterende samt skabe nye kunderelationer. Du vil agere betroet rådgiver, og hjælpe store virksomheder med at nå deres mål.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. være at:

  • Skabe og udvikle BI forretningsdelen
  • Arbejde tæt sammen med kunden for at forstå deres strategi, krav og processer
  • Tage del i alle stadier af BI projekternes livscyklus, fra pre-sales til go-live

 

 

ØNSKEDE KOMPETENCER OG ERFARING

Den ideelle kandidat har en teknisk videregående uddannelse og fem års betydelig erfaring med BI.

Som person er du:

  • Entreprenant
  • Analytisk
  • Ambitiøs
  • En stærk C-level kommunikator

 

 

VIRKSOMHEDSBESKRIVELSE

Pingala er en af Danmarks førende Gazelleprisvindende Microsoft Dynamics 365 FO (AX) konsulenthuse, der oplever markant vækst på syvende år. I dag har Pingala cirka 70 ansatte fordelt over to lande. Deres kunder tæller nogle af Danmarks største indenfor en bred vifte af brancher og med en rekordhøj kundetilfredshed er ambitionerne for fremtiden høje.

Organisationsstrukturen er flad uden mellemledere med stort fokus på medarbejderne og en stærk virksomhedskultur. Den unikke struktur og kultur er skræddersyet til at skabe de bedste omgivelser for vækst og udvikling, og Pingala er således en oase for markedets dygtigste Dynamics 365 folk. Væksten forsætter med nye forretningsområder indenfor BI og CRM.