Lead Firmwareudvikler

Virksomhed

Anticimex Innovation Center

 

Lokation

Helsinge

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Engelsk

 

Rapporterer til

Product Development Manager

 

Kontaktperson

Anne Amalie Forsberg

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Ansøg

Kunne du tænke dig en helt central rolle på det største og mest ambitiøse IoT udviklingsprojekt på dansk grund? Anticimex vil disrupte hele branchen og blev i 2019 fremhævet af Satya Nadella (CEO, Microsoft) på grund af projektets globale vision og sundhedsfremmende idé.

 

Anticimex er en svensk koncern inden for skadedyrsbekæmpelse, som for et par år siden købte en innovativ dansk virksomhed, som havde set store muligheder i at anvende IoT inden for skadedyrsbekæmpelse. Dette blev til Anticimex Innovation Center som udvikler innovative produkter og skubber til grænserne for hvad IOT er og hvordan det kan anvendes. De vokser, men har stadig iværksætterånden intakt. Anticimex er i dag en af de største spillere i verden, men ambitionen er at blive nummer et inden for få år.

 

 

JOBBESKRIVELSE

Anticimex SMART er en serie produkter til bekæmpelse, overvågning og ”early warning” på skadedyrsområdet. Alle produkter er IoT-baserede og kommunikerer med Azure cloud, og hele systemet giver kunderne en ro og tryghed, som de aldrig har haft før. Anticimex har på nuværende tidspunkt 120.000 IoT devices og Forventer at have 230.000 om to år. Der er mange nye innovative tiltag og idéer i virksomheden, og derfor søger vi lige nu efter ambitiøse og innovative kandidater, som har en passion for udvikling af embedded softwareprodukter i høj kvalitet til et globalt marked.

 

Som Lead Firmwareudvikler vil dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

  • Agere technical lead for firmware teamet
  • Embedded softwareudvikling i C og C++
  • Videreudvikling af egenudviklet mesh-protokol
  • At skrive effektiv embedded kode på ARM baseret processor
  • Være en vigtig sparringspartner i innovationsprocessen i tæt samarbejde med mange forskellige faggrupper og afdelinger

 

 

ØNSKEDE KOMPETENCER OG ERFARING

Den ideelle kandidat forventes at have en videregående ingeniøruddannelse eller tilsvarende med speciale indenfor embedded software eller elektronik, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter tungest. Det forventes at du har minimum fem års erfaring med embedded/firmware udvikling.

 

Derudover:

  • Er det en fordel, hvis du har erfaring med radiokommunikation, TI RTOS eller IOT generelt. Erfaring med low power devices er også et plus.
  • Er du detaljeorienteret og kvalitetsbevidst og forstår værdien af systematisk tilgang til udviklingsprocessen.
  • Har du overblik og kan se det samlede billede. Du er ikke bange for at tænke nyt og afprøve teknologiske grænser.
  • Er du Flydende på engelsk – både i skrift og tale.
  • Hvis du har erfaring som lead er det et plus.

 

 

VIRKSOMHEDSBESKRIVELSE

Anticimex Innovation Center beliggende i Helsinge er udviklingshus for den internationale koncern Anticimex. Siden 2008 har de arbejdet med IOT og udviklet højteknologiske løsninger til bekæmpelse af skadedyr, så naturen sikres mod unødig spredning af gift til gavn for både mennesker, dyr og miljø. Der udvikles og produceres produkter og løsninger, som bruges af 160 salgsselskaber fordelt på 18 lande verden over, i alt er de ca. 6000 medarbejdere. Som udviklingshus sætter de retningen for hvilke produkter og teknologier der skal bringe succes i fremtiden og udvikler dem. I Helsinge består Anticimex Innovation Center af 55 medarbejdere fordelt på udvikling, administration og produktion.