Infrastructure Architect

Virksomhed

e-nettet

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

Head of Partner, Security and IT Architecture

 

Kontakt person

Anne Amalie Forsberg

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

 

Jobbeskrivelse

Har du lyst til at videreudvikle og modernisere de løsninger og den platform, som binder den finansielle sektor i Danmark sammen?

 

e-nettet har været med til at drive digitaliseringen af Danmark på flere vigtige områder og arbejder for at skabe en mere simpel verden rent digitalt. De har indledt en rejse, der skal transformere virksomheden og gøre den til en endnu stærkere partner for finanssektoren. Det indebærer, at de i højere grad sætter retningen for nye digitale brugeroplevelser, som kan skabe en forskel for alle danskere.

 

I rollen som Infrastructure Architect i e-nettet vil du indgå i Arkitekturteamet, hvor dit fokus bliver samspillet mellem e-nettets outsourcede infrastruktur og de løsninger som e-nettet udvikler til sine kunder, med det formål at sikre sammenhængende digitale brugeroplevelser.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. være:

 

 • At agere naturligt bindeled mellem teknologisk infrastruktur og applikationsudvikling
 • Videreudvikling og modernisering af e-nettes digitale platform på baggrund af analyser af kundernes behov
 • At vurdere og drive projekter/leverandører og indsamle krav til infrastrukturen
 • At definere og formidle de tekniske krav, samt kommunikere disse videre blandt mange forskellige interessenter herunder eksterne leverandører
 • At have ansvaret for problemanalyser og løbende forbedringstiltag på eksisterende platforme
 • Sikring af arkitekturforankring, kvalitet af nye projekter samt sammenhængskraft mellem udviklingsprojekter og behov i driftsorganisationen
 • Deltage i e-nettets kommende cloud strategi

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat forventes at have en videregående teknisk it-uddannelse, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter tungest.
Du har minimum tre til fem års erfaring og gerne som systemadministrator eller teknisk IT-arkitekt. Du har en bred teknisk viden indenfor driftsområdet, herunder gerne nyere teknologier som Docker, Microservices og lignende samt erfaring med at samarbejde i et miljø med sourcede udviklings- og drifts-leverandører. Du trives i et åbent, dynamisk og uformelt kontormiljø med en bred berøringsflade med forskellige faglige kompetencer.

 

Desuden forventes det, at du har:

 

 • Et solidt kendskab til infrastruktur (server, netværk etc.) herunder Cloud, og forstår muligheder og begrænsninger ved en given teknologi
 • En god forretnings- og procesforståelse og evner at formidle komplekse koncepter på en simpel måde
 • Motivation til sparring med andre discipliner for arkitektur herunder applikation, compliance og sikkerhed
 • Stærke samarbejdsevner for at kunne fungere mellem mange forskellige fagligheder og opgaver. Derudover indgår e-nettet i mange eksterne samarbejdskonstellationer, og dem skal du kunne navigere sikkert i

 

 Virksomhedsbeskrivelse

e-nettet med til at drive digitaliseringen af Danmark og har blandt andet gjort det lettere at tinglyse, udveksle dokumenter i en bolighandel samt gjort det nemmere at skifte bank. De har netop udgivet NemID nøgleappen til danskerne, mens de også løfter programledelsen for det nye MitID for finanssektoren og den offentlige sektor.

 

Fremtiden kræver endnu mere af e-nettet. Bankerne arbejder for at tilpasse sig behovene i markedet, samtidig med at de fortsat bliver mødt med stigende krav om regulering. e-nettet er en betroet partner for finanssektoren i den omstilling, og de skal i højere grad sætte retningen for nye digitale brugeroplevelser, som kan gøre en forskel for alle danskere.

 

De store ambitioner spejler sig også i virksomhedskulturen, der kan beskrives som unik og dynamisk. Fokus ligger på medarbejdertrivsel og skabelsen af et innovativt arbejdsmiljø, der er med til at skabe de bedst mulige rammer for en agil arbejdsplads.

 

e-nettet er ejet af de danske penge- og realkreditinstitutter.