HR-implementeringskonsulent

Virksomhed

Devoteam Technology Consulting

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke ift. kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

Team Manager

 

Kontakt person

Isja Maria Cooper

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

Drømmer du om at arbejde med branchens dygtigste konsulenter og gøre en forskel hos nogle af Danmarks største virksomheder? Devoteam Technology Consulting har stor succes med implementering af ServiceNows HR-modul og søger derfor konsulenter til deres kontor i København med erfaring inden for teknisk implementering af HR-systemer.

 

Devoteam Technology Consulting arbejder med Service Management, Robotics og IT Cost Optimization hos nogle af Danmarks største og mest komplekse virksomheder. De sælger, implementerer og supporterer løsninger baseret på ServiceNow, Micro Focus, Atlassian, Automation Anywhere og Apptio. De har fart på og er blandt andet den største ServiceNow-partner og eneste Automation Anywhere-partner i Danmark. Devoteam Technology Consulting har implementeret løsninger hos virksomheder som Nets, Arla, Topdanmark, Ørsted, DSB, COOP, Region Hovedstaden og Københavns Kommune.

 

Som HR-implementeringskonsulent forventes det, at du hurtigt går ind og tager ansvar i konkrete opgaver hos kunder. Du er med fra starten i projekterne og er en central del af teamet. Din tekniske viden omkring HR-systemer er i top, og du har dine konsulentfærdigheder eller -potentiale i orden.

 

Dine ansvarsområder i projekterne er blandt andet:

 

  • Udvikling og konfigurering af løsninger som understøtter kundens processer
  • Facilitering af møder og workshops med kunder
  • Specificering af processer baseret på kundeinteraktion
  • Design af processer baseret på kundeinteraktion

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat forventes at have en videregående teknisk uddannelse, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter tungest.

 

Du har tidligere implementeret HR-systemer eller Service Management systemer og har kendskab til processerne i en større HR-afdeling. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med teknisk konfiguration af eksempelvis Workday, Succes Factor, PeopleSoft, SAP HR eller lignende.

 

Desuden har den ideelle kandidat følgende egenskaber:

 

  • Domænekendskab inden for HR
  • Gerne erfaring med JavaScript, HTML, C# eller lignende
  • Nemt ved at sætte sig ind i nye ting, systemer og teknologier
  • Flydende i dansk og engelsk – både i skrift og tale

Den spændende, alsidige og til tider hektiske hverdag, der følger med konsulentrollen, skal tiltale dig. Det er afgørende, at du befinder dig godt i teknisk komplekse miljøer, og at du i gruppesammenhæng skaber fremdrift og ofte havner i en ledende rolle. Er du erfaren konsulent, har du en væsentlig faglig ballast og indgående kendskab til forskellige typer af HR-systemer. Du trives som eksperten, virksomhederne tilkalder for at få orden på tingene, og formår at bringe din tekniske ekspertise og dine konsulentfærdigheder i spil på optimal vis i dine projekter. Som følge heraf har du en dokumenteret ”track record” med høj kundetilfredshed.

 

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Devoteam Technology Consulting i Danmark er de et ungt hold på 50+ konsulenter og sælgere. De har et fantastisk sammenhold, hvor der både er plads til sjov og hårdt arbejde. De er nede på jorden og har en pragmatisk tilgang til tingene samtidig med, at de er ambitiøse og får meget fra hånden. Devoteam har også en Management Consulting forretning i Danmark, hvor der arbejdes aktivt med krydsbefrugtning og kunderelationer. Kontoret i Danmark er en del af Devoteam Group med hovedsæde i Paris og mere end 7000 medarbejde i alt. Devoteam har i Danmark kontorer i København og Århus.