Fullstack .Net udvikler

Virksomhed

Infoba

 

Lokation

Søborg

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk

 

Rapporterer til

Udviklingschef

 

Kontaktperson

Camilla Nielsen

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Ansøg

JOBBESKRIVELSE

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for de mindste i vores samfund? INFOBA er en dansk software virksomhed i Søborg, der har en mission om at lette de administrative byrder i vuggestuer og børnehaver. Virksomheden udvikler helstøbte, digitale løsninger til vuggestuer og børnehaver, så pædagogerne får mere tid og nærvær til at hjælpe alle børn med at lære gennem leg. På grund af indførslen af skolesystemet Aula sidste år er der skabt en helt ny konkurrencesituation i Danmark på dette område. INFOBA har i den forbindelse fået et stærkt fundament pga. virksomhedens førende pædagogiske platform og fokus, som nu er blevet den virkelige konkurrenceparameter i markedet.

 

Kunderne er glade og INFOBA vokser. Derfor søger de nu endnu en Fullstack .Net udvikler til teamet, som har kompetencer inden for SQL, MVC, C# og jQuery, og som har lyst til at arbejde i en virksomhed med ”purpose”, hvor samarbejde og kundefokus er omdrejningspunktet. Som softwareudvikler hos INFOBA skal du være med til at udvikle fremtidens mest unikke, smukke og innovative softwareløsning, for derigennem at skabe den bedste, digitale platform for pædagoger, børn og forældre. Du bliver en del af et dedikeret team, som har succes med at udvikle et af markedets mest unikke og innovative softwareløsninger. Tempoet er højt, og udviklingen foregår i et agilt miljø med mulighed for stor indflydelse på produktet, hjemmearbejdsdage samt dage uden forstyrrende møder og andre fordele, som typisk kun mindre software virksomheder kan tilbyde.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

  • Udvikling af INFOBAs innovative softwareløsning i primært C# MVC.
  • Indgå i et agilt team med mulighed for indflydelse og ansvar
  • Sparre med de andre udviklere og testere
  • Være i tæt dialog med forretningen omkring ønskerne til ny funktionalitet

 

 

ØNSKEDE KOMPETENCER OG ERFARING

Den ideelle kandidat forventes at have en videregående teknisk uddannelse som datamatiker eller ingeniør, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter højest.

 

Ydermere forventes du at have minimum et par års erfaring med fullstack softwareudvikling på Microsoft platformen samt have evnen til at forstå hele processen fra databasedesign, optimering af queries, til strukturering i MVC og præsentation med CSS og jQuery. Du behøver ikke være ekspert, men det forventes, at du som person er nysgerrig på teknologierne og også har en passion for at udvikle software ud over det sædvanlige. Endelig vil det være en fordel, hvis du har erfaring med VB.NET, JavaScript, Scrum og DevOps. Som person er du professionel og kvalitetsbevidst med et godt humør.

 

 

VIRKSOMHEDSBESKRIVELSE

INFOBA udvikler digitale redskaber til forvaltninger, ledere af institutioner og pædagoger. Med redskaberne får pædagogerne mere tid til nærvær, så alle børn trives og lærer igennem leg. De har stor succes med at udvikle segmentets mest unikke og innovative softwareløsninger.

 

Hos INFOBA er der et stort fokus på et sjovt og motiverende arbejdsmiljø, hvor de bl.a. har indført ”Mødefri Udviklingsdage” fra tirsdag til torsdag, hvor du kan fokusere på din kode uden at skulle til møder, samt en fast ugentlig arbejde-hjemmedag. Derudover flere sociale og informative initiativer som IOT-dage, hvor man kan præsentere sine egne interesser for sine kolleger eller X-days, et initiativ inspireret af Google, hvor du som udvikler har fuld selvbestemmelse over din arbejdsdag til at forfølge nye ideer eller innovative tanker.