Finance Manager

Virksomhed

Anticimex Innovation Center

 

Lokation

Helsinge

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

Administrerende Direktør

 

Kontaktperson

Anne Amalie Forsberg

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Ansøg

Kunne du tænke dig en helt central rolle på det største og mest ambitiøse IoT udviklingsprojekt på dansk grund? Anticimex vil disrupte hele branchen og blev sidste år fremhævet af Satya Nadella (CEO, Microsoft) på grund af projektets globale vision og sundhedsfremmende idé.

 

Anticimex er en svensk koncern inden for skadedyrsbekæmpelse, som for et par år siden købte en innovativ dansk virksomhed, som havde set store muligheder i at anvende IoT inden for skadedyrsbekæmpelse. Dette blev til Anticimex Innovation Center, som udvikler innovative produkter og skubber til grænserne for hvad IOT er og hvordan det kan anvendes. De vokser, men har stadig iværksætterånden intakt. Anticimex er i dag en af de største spillere i verden, men ambitionen er at blive nummer et inden for få år.

 

JOBBESKRIVELSE

Som Finance Manager vil du få en meget bred rolle, der foruden alle de økonomiske opgaver også tæller ledelse inden for blandt andet HR og administration. Du vil altså skulle samarbejde med mange funktioner i virksomheden omkring økonomiske, personalemæssige og rapporteringsmæssige rutiner således, at alle funktioner ved, hvad de skal levere til hvem og hvornår.

 

Idet Anticimex Innovation Center er koncernens eneste udviklings- og produktionsenhed afviger denne forretning markant fra de øvrige selskaber i koncernen, som alle rapporterer til hovedkontoret. En af opgaverne bliver derfor sammen med Managing Director og HQ i Stockholm at finde den mest optimale og transparente måde at lave løbende rapportering på.

 

Desuden forventes Anticimex Innovation Center som beskrevet at vokse markant over de næste år. Derfor vil der i tæt samarbejde med Managing Director være brug for at igangsætte forskellige projekter med henblik på at professionalisere virksomheden.

 

Som Finance Manager vil dine primære arbejds- og ansvarsområder være:

 • Månedlig-, kvartalsvis- og årlig rapportering internt i AIC
 • Månedlig-, kvartalsvis- og årlig rapportering til AX Group iht. rapporteringspolitik
 • Diverse løbende analyser
 • Overordnet ledelse af økonomi, bogføring, ordremodtagelse, forsikring, HR (kontrakter, løn, pension mv.) samt persondataansvarlig i virksomheden i henhold til GDPR-regulativet.
 • Sikre at der med udgangspunkt i virksomhedens vedtagne strategier og politikker udarbejdes handlingsplaner for området og efterfølgende sikre, at disse overholdes
 • Tegne virksomheden over for relevante interessenter
 • Implementering og vedligeholdelse af økonomiske og personalemæssige processer for alle funktioner i virksomheden
 • Deltagelse i ledermøder og afholdelse af de nødvendige møder med Koncernøkonomi

 

 

ØNSKEDE KOMPETENCER OG ERFARING

Den ideelle kandidat forventes at have en videregående økonomisk uddannelse som cand. merc.FIR, cand.merc.AUD, HD(R) eller tilsvarende. Derudover forventes det at du har:

 • 5 – 10 års erfaring fra lignende stilling
 • Gerne erfaring fra et revisionsfirma
 • Erfaring fra international virksomhed
 • Erfaring fra produktionsvirksomhed
 • Erfaring med konsolideringssystemer

 

Som person har du gennemslagskraft og er i stand til at udfordre og skære igennem, når det er nødvendigt. Du har en god forretningsforståelse, men er først og fremmest dygtig til at eksekvere samt optimere på forretningsprocesserne. Endelig arbejder du struktureret og kan bevare det kølige overblik.

 

Du er en forretningsdrevet og moderne leder, der tænker strategisk og er praktisk udførende med følgende personlige egenskaber:

 • Du er robust, jordnær, tålmodig og har en høj integritet.
 • Du giver dine medarbejdere frihed under ansvar og har en coachende tilgang for at opnå gode resultater.
 • Du er passioneret omkring at blive en helt central spiller i en global vækstvirksomhed

 

VIRKSOMHEDSBESKRIVELSE

Anticimex Innovation Center beliggende i Helsinge er udviklingshus for den internationale koncern Anticimex. Siden 2008 har de arbejdet med IOT og udviklet højteknologiske løsninger til bekæmpelse af skadedyr, så naturen sikres mod unødig spredning af gift til gavn for både mennesker, dyr og miljø. Der udvikles og produceres produkter og løsninger, som bruges af 160 salgsselskaber fordelt på 18 lande verden over, i alt er de ca. 6000 medarbejdere. Som udviklingshus sætter de retningen for hvilke produkter og teknologier der skal bringe succes i fremtiden og udvikler dem. I Helsinge består Anticimex Innovation Center af 50 medarbejdere fordelt på udvikling, administration og produktion.