Application Managers

Virksomhed

Falck

 

Lokation

Sydhavn, København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

Department Head of Application Management

 

Kontakt person

Isja Maria Cooper

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Drømmer du om at blive en del af en international virksomhed, der arbejder for at skabe mere tryghed? I mere end et århundrede har det været Falcks opgave at hjælpe mennesker i nød, og organisationen står derfor på daglig basis over for spændende og komplekse problemstillinger, der skal løses.

 

Falck søger to Application Managers (tekniske systemejere) for at sikre den videre drift og udvikling af Falcks Salesforce løsninger. Som Application Manager vil du kunne kombinere din forretningsforståelse med din viden om IT og Salesforce for at sikre den mest optimale IT-løsning.

 

Man bliver en del af Falck Assistance Nordic, der yder services inden for autoassistance, patientbefordring, samt sikring af boliger og bygninger til offentlige, privat- og erhvervskunder i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland og Litauen. Afdeling består af 20 engagerede Application Managers, som har ansvaret for 50 af de mest forretningskritiske applikationer i Falck Assistance. Du vil indgå i et harmonisk team med stor diversitet, hvor samarbejde, vidensdeling og fleksibilitet er i højsæde. Der er i alt omkring 180 medarbejdere i ind- og udland i IT. Heraf er de 100 IT-medarbejdere placeret i Danmark.

 

Jobbeskrivelse

Den ene Application Manager vil varetage Falcks CRM-løsning, som er en af de vigtigste applikationer i deres systemlandskab. Her vil du indgå i et team, der varetager Falcks Salesforcebaserede CRM, Billing og Output management applikationer.

 

Den anden Application Manager vil varetage Falcks Case-handling system, som er essentielt for driften af vejhjælpsydelser. Systemet skal benyttes i alle nordiske lande og afventer nu udrulning i Danmark. Man indgår her i et team som varetager alle de applikationer, der bruges i driften af vejhjælp i Falck Assistance Nordic.

 

Som Application Manager bidrager du med en detaljeret viden om applikationerne og får ansvaret for at videreformidle det til forretningens ledelse. Dette indebærer, at du formår at omsætte viden til løsninger, der understøtter forretningens behov og strategi. Du får derved mulighed for at præge løsningen fremadrettet og derigennem skabe mere værdi for Falcks forretning.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 

  • At styre, sparre og støtte forretningen i forhold til retningen for IT-systemets videre udvikling
  • Vedligeholdelse og videreudvikling af driftsprocesser
  • Review af designs i forhold til behovsmatch, operationalitet og fremtidig drift og vedligehold
  • Change- og incidenthåndtering
  • Dokumentation
  • At sikre at systemet lever op til IT-regler og krav
  • Troubleshooting i forbindelse med bug og incidents
  • Prioritering af systemets aktiviteter

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat forventes at have en videregående uddannelse inden for IT, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter tungest.

 

Du har flere års erfaring med Salesforce Service Cloud og mindst tre års erfaring med Application Management. Desuden har du indgående erfaring med applikationsdrift og ITIL-processer, herunder incident- og change management, og har derudover et grundlæggende kendskab til IT-projektledelse.

 

Den rette kandidat trives godt i spændingsfeltet mellem IT og forretning og formår at kommunikere flydende og komfortabelt på såvel dansk som engelsk.

 

Som person er du proaktiv, helhedsorienteret og struktureret med en god gennemslagskraft. Du trives godt med komplekse problemstillinger og -systemlandskaber og motiveres af at være en del af en organisation, der er på en digital rejse.

 

Virksomhedsbeskrivelse

I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne.

 

Falck har fornyeligt fået ny CIO og i den forbindelse er hele IT-organisationen blevet reorganiseret, og der vil derfor fremadrettet være fokus på at skabe rammerne og komme i kontrol af Falcks IT-drift og -projekter.

 

Med medarbejdere fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere.