Application Architect

Virksomhed

Kammeradvokaten

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporter til

John Tronborg

 

Kontakt person

Isja Maria Cooper

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

Drømmer du om at få en central rolle i en IT-afdeling og at være med til at understøtte og forbedre Kammeradvokatens digitale rejse?

 

Som Application Architect vil du få ansvaret for at designe IT-løsninger i et tæt samarbejde med Kammeradvokatens leverandører. Du vil ofte både have en styrende og en deltagende rolle i leverancen og være en del af deres projektleverancer i samarbejde med leverandørens konsulenter. Dit ansvar dækker primært arkitekturen og integrationer, det tekniske løsningsdesign og løbende tekniske afklaringer samt sikring af, at implementeringen er i overensstemmelse med Kammeradvokatens forventninger, herunder forventningerne til vedligeholdelsesvenlig kode.

 

I det daglige vil du også deltage i det forretningsudviklende arbejde, hvor du med baggrund i din software-specifikke viden, vil kunne identificere arbejdsgange, der kan optimeres, og systemer, der kan sammenlægges. Endelig vil du blive toneangivende i berigelse af data i både økonomi og BI systemer.

 

Du vil indgå i et team bestående af både drifts- og supportkonsulenter, der alle brænder for at levere høj service i en travl hverdag, hvor stemningen er uformel og dynamisk, og arbejdsmiljøet venligt og respektfuldt.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være, at:

  • Skabe overblik over/dokumentere applikationslandskabet på tværs af arkitekturer og teknologier
  • Etablere livscyklusmodel for applikationslandskabet
  • Hjælpe med kravspecifikation og implementering af nye applikationer
  • 2.- og 3.-level support og tilhørende leverandørkontakt
  • Tæt dialog med forretningsområderne og udviklere ved tilretninger og nyudviklinger
  • Sikre integration mellem kritiske applikationer og tilhørende eksterne samarbejdspartnere

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat forventes at have en teknisk videregående uddannelse, men der er flere indgangsvinkler til stillingen, og relevant erfaring vægter tungest.

 

Du har minimum fem års erfaring fra en lignende stilling og har solid erfaring med applikationslandskaber med tilhørende variationer i forskellige arkitekturstakke og dataintegration herimellem. Du forstår vigtigheden af at dokumentere tiltag og ændringer og har desuden erfaring med Microsoft-servermiljøer samt forskellige gængse teknologier af arkitekturer. Endelig forventes kandidaten på et tidspunkt i sin karriere at have beskæftiget sig med softwareudvikling.

 

Som person er du udadvendt, struktureret, detaljeorienteret og servicemindet. Du trives med at have mange bolde i luften og har i øvrigt en positiv indstilling til de mangeartede udfordringer, som du vil blive stillet over for i hverdagen. Du ser fordelene i et tværfagligt miljø og kan kommunikere med alle typer medarbejdere på en positiv måde.

 

Virksomhedsbeskrivelse

Med godt 600 medarbejdere er Kammeradvokaten landets største private advokatkontor. Du bliver en del af et ungt miljø med et stort antal unge partnere, advokater og fuldmægtige, hvor man hjælper hinanden og løfter i flok. Det er IT-teamets fornemste opgave hver dag at løse IT-udfordringer og udvikle løsninger, der i sidste ende bidrager til, at deres kunder får en positiv oplevelse hele vejen rundt.

 

Hos Kammeradvokaten har man rig mulighed for at arbejde med sine interesser, hvis incitamentet for værdiskabelse er tilstede. Det er en arbejdsplads, der tager varmt imod forslag til forbedring i form af digitalisering eller procesoptimering og har blandet andet flere igangværende projekter omkring machine-learning og spirende modenhed til adoption af AI.