Projektleder (MS Dynamics AX / D365FO – Finance for Operation)

Virksomhed

Fortroligt

 

Lokation

Brøndby, kontorer i Århus og Odense

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

CEO

 

Kontakt person

Anne Amalie Forsberg

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Bliv en del af et af Danmarks førende AX konsulenthuse hvor en flad organisationsstruktur og medarbejderfokuseret kultur danner rammerne. Med branchens mest erfarne konsulenter og høj kundetilfredshed oplever virksomheden en markant vækst. I forbindelse med denne rejse søger virksomheden en talentfuld og ambitiøs projektleder med ekspertise indenfor Microsoft Dynamics AX / D365FO. Vær med til at sikre optimale og effektive arbejdsprocesser for virksomhedens kunder, og hjælp dem med at forbedre deres anvendelse af digitalisering for medarbejdere såvel som partnere.

 

Jobbeskrivelse

Som projektleder skal du stå i spidsen for nogle af virksomhedens projekter, og hjælpe kunderne med at opnå deres forretningsmål ved hjælp af innovative løsninger. I projektlederrollen får du ansvaret for den løbende styring af projekterne i tæt samarbejde med nogle af de mest kompetente konsulenter og udviklere i branchen. Derudover forventes det, at du udover projektlederrollen kan agere forretningskonsulent, og assistere på projekter efter behov.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil være at:

 

  • Projektledelse af store D365FO projekter, hvilket indebærer bl.a. måldefinering, tidsstyring, kvalitetsstyring, økonomistyring, risikostyring
  • Håndtering af projektets mange interessenter
  • Udarbejde og implementere innovative løsninger
  • Følge op på løsningerne efterfølgende

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat har erfaring med projektledelse og implementering af AX projekter og en stærk teoretisk baggrund.
Du er en selvstarter med evner til at arbejde inden for en operationel ramme, og du er villig til at arbejde på tværs af virksomhedens Centers of Excellence og hos kunder. Desuden har du evnen til at identificere og analysere forretnings- og funktionelle krav og kan drive projekter samt designe løsninger baseret på AX platformen. Det er en fordel, hvis du har certificeringer inden for projektledelse og for Dynamics 365 FO. Udover projektledelse, skal du have dokumenteret erfaring med generelle D365FO konsulentopgaver.

 

Som person har du:

 

  • En kundeorienteret attitude og gode kommunikative og sociale kompetencer
  • Evnen til at holde overblik og overholde deadlines
  • Passion for ny teknologi og sammenhængende forretningsflow med MS-teknologi
  • Vist din ekspertise i projektstyring

 

Virksomhedsbeskrivelse

Virksomheden er en af Danmarks førende konsulenthuse med seks Gazellepriser på præmiehylden. Ambitionerne for fremtiden er høje, og virksomheden har planer om at vinde Gazelleprisen ti år i træk. I dag har virksomheden cirka 50 ansatte fordelt over to lande, og deres kunder tæller nogle af Danmarks største indenfor en bred vifte af brancher.

Den unikke struktur og kultur er skræddersyet til at skabe de bedste omgivelser for vækst og udvikling, og virksomheden er således en oase for markedets dygtigste Dynamics 365FO konsulenter.