Microsoft BI konsulent

Virksomhed

Fortroligt

 

Lokation

Jylland

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

Administrerende Direktør

 

Kontakt person

Anne Amalie Forsberg

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Bliv en del af et af Danmarks førende konsulenthuse hvor en flad organisationsstruktur og medarbejderfokuseret kultur danner rammerne. Med branchens mest erfarne konsulenter og høj kundetilfredshed oplever virksomheden en markant vækst på femte år. I forbindelse med denne rejse søger virksomheden en talentfuld og ambitiøs Microsoft BI konsulent med ekspertise indenfor Microsoft Business Intelligence stack.

 

Jobbeskrivelse

Business Intelligence konsulenten vil få en betydningsfuld og dynamisk position i virksomheden, hvor mange spændende og strategiske projekter vil opstå i forbindelse med virksomhedens forretningskritiske løsninger inden for Microsoft Dynamics 365 AX / D365. Din opgave vil være at udvikle softwareløsninger (udnytte Azure Business Intelligence), analysere og identificere Big Data og Data Warehousing-teknologier og samarbejde med forskellige grupper på tværs af virksomhedens Centers of Excellence og projektgrupper.

 

Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. være at:

 

  • Designe og udvikle intuitive rapporter, instrumentbrætter og grafer med Azure Business Intelligence, Data Warehouse og Big Data-analyser
  • Identificere krav og teknologier
  • Gennemgå og analysere kompleks, integreret data, model og information fra forskellige ERP-systemer og Big Data-kilder med Azure Data Lake, Azure Analysis Services og Power BI Service
  • Dokumentere forretnings og it-løsninger, forretningsproces funktionelle og nonfunktionelle krav og problemer
  • Samarbejde med forretning, it, sælgere, off-shore-udviklingsteams og andre interessenter
  • Dokumentere testplan, test cases, test scripts og udøve QA-aktiviteter for forskellige BI-applikationer

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat har en teknisk videregående uddannelse og 10 års betydelig erfaring med softwareudvikling, design, udvikling og supportering af intuitive rapporter, instrumentbrætter, grafer med Azure Power BI Service, Power BI Desktop, Azure Analysis Services, DAX Query Language, SSAS, Visual Studio, SSDT og Excel Pivot.

 

Du har relevant Business Analyst-erfaring med at kommunikere med kunder for at indsamle, rense, designe, analysere, teste og supportere store Business Intelligence- / Data Warehouse-projekter og applikationskrav ved udnyttelse af data fra CRM Resource and Project Management, Finance (Dynamics 365), Talent, HR og andre Big Data forretningsdomæner.

 

Derudover har du erfaring og omfattende forståelse for bedst praksis og standarder for Tabular, Multidimensional, Security Models, Dimensional Structures, Hierarchies og Big Data / Business Intelligence / Data Warehouse. Samt erfaring med at indsamle, definere og implementere BI-rapporter, dimensioner, mål, metrik, KPI’er og sikkerhedskrav på tværs af organisationen.

Du er professionel inden for SQL-forespørgsler ved hjælp af TOAD og andre værktøjer til at indsamle og analysere data.

 

 Virksomhedsbeskrivelse

Virksomheden er en af Danmarks førende Gazelleprisvindende konsulenthuse, der oplever markant vækst på femte år. I dag har virksomheden cirka 30 ansatte fordelt over to lande. Virksomhedens kunder tæller nogle af Danmarks største indenfor en bred vifte af brancher og med en rekordhøj kundetilfredshed er ambitionerne for fremtiden høje.

 

Organisationsstrukturen er flad uden mellemledere med stort fokus på medarbejderne og en stærk virksomhedskultur. Den unikke struktur og kultur er skræddersyet til at skabe de bedste omgivelser for vækst og udvikling, og virksomheden er således en oase for markedets dygtigste Dynamics 365 folk.