Senior forretningskonsulent (MS Dynamics AX / D365)

Virksomhed

Fortroligt

 

Lokation

Jylland

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporterer til

Administrerende Direktør

 

Kontakt person

Anne Amalie Forsberg

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Bliv en del af et af Danmarks førende AX konsulenthuse hvor en flad organisationsstruktur og medarbejderfokuseret kultur danner rammerne. Med branchens mest erfarne konsulenter og høj kundetilfredshed oplever virksomheden en markant vækst på femte år. I forbindelse med denne rejse søger virksomheden en talentfuld og ambitiøs senior forretningskonsulent med ekspertise indenfor Microsoft Dynamics AX / D365.

 

Jobbeskrivelse

Som Senior forretningskonsulent skal du rådgive kunder og hjælpe dem med at opnå deres forretningsmål ved hjælp af innovative løsninger. Du agerer betroet rådgiver og med dybdegående konsulentfærdigheder og forretningsviden arbejder du direkte med kunder om at udvælge, implementere, supportere og integrere software effektivt i forskellige forretningsmiljøer.

Du vil arbejde sammen med nogle af de mest kompetente konsulenter i branchen om at skabe innovative løsninger af høj kvalitet med fokus på kundens forretningsbehov.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. være at:

 

  • Rådgive kunder
  • Udarbejde innovative løsninger
  • Implementere løsningerne effektivt
  • Udøve support på løsningerne efterfølgende

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat har en teknisk videregående uddannelse samt erfaring med implementering af Microsoft Dynamics fra lignende stillinger. Du har dokumenteret konsulentekspertise med en bred vifte af brancheeksponering, forretningsprocesanalyse, kravformulering, design- og produktkonfigurationsevner, der er dokumenteret hos klienter på virksomhedsniveau. Det er en fordel, hvis du har certificeringer inden for Dynamics (enten teknisk(e) eller funktionel(le) certificeringer) samt en overordnet forståelse af de større systemer omkring ERP/CRM.

Du er en selvstarter med evner til at arbejde inden for en operationel ramme, og du er villig til at arbejde på tværs af vores Centers of Excellence og hos kunder. Endvidere har du evnen til at identificere og analysere forretnings- og funktionelle krav og kan designe løsninger baseret på Microsoft Dynamics platform.

 

Som person har du:

 

  • En kundeorienteret attitude og høje sociale kompetencer
  • En passion for ny teknologi og sammenhængende forretningsflow med MS-teknologi
  • Vist din ekspertise i projektestimering og fasenedbrydning af arbejdsprogrammer
  • Viden om arbejde med Cloud, på stedet eller hybridløsninger

 

 Virksomhedsbeskrivelse

Virksomheden er en af Danmarks førende Gazelleprisvindende konsulenthuse, der oplever markant vækst på femte år. I dag har virksomheden cirka 50 ansatte fordelt over to lande. Virksomhedens kunder tæller nogle af Danmarks største indenfor en bred vifte af brancher og med en rekordhøj kundetilfredshed er ambitionerne for fremtiden høje.

 

Organisationsstrukturen er flad uden mellemledere med stort fokus på medarbejderne og en stærk virksomhedskultur. Den unikke struktur og kultur er skræddersyet til at skabe de bedste omgivelser for vækst og udvikling, og virksomheden er således en oase for markedets dygtigste Dynamics 365 konsulenter.