Teknisk arkitekt og udvikler

Virksomhed

Tivoli

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporter til

Head of Solution Team & Architecture

 

Kontakt person

Isja Maria Cooper

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

Er du en dygtig og ambitiøs udvikler med en baggrund inden for Cloud og Microsoft Azure? Få en spændende rolle hos en af Danmarks største oplevelsesvirksomheder og Danmarks suverænt største turistattraktion.

 

Tivoli er på en spændende digitaliseringsrejse og står foran en lang række interessante projekter, der vil kræve både overblik og kreativitet. Digitalisering er et højt prioriteret og strategisk fokusområde hos Tivoli, hvor man ønsker at drage nytte af Havens stærke brand til at skabe nye innovative løsninger og en endnu bedre brugeroplevelse.

 

Som Teknisk arkitekt og udvikler vil du få mulighed for at udvikle den digitale gæsterejse helt ned på kodeniveau. Du kommer til at arbejde med udvikling på Microsoft platformen, hvor det er din evne til datamodellering, teknisk arkitektur, integration og sans for god kvalitet, som skal føre Tivoli sikkert mod flere digitale gæsteoplevelser. Tivoli har i dag over 100 applikationer med forretningskritiske data, som skal integreres i forhold til forretningens behov og strategier. Samtidig ønsker Tivoli større agilitet ved udviklingen af nye digitale løsninger, og du vil derfor blive ansvarlig for udviklingen af et API, som skal udstille blandt andet forretningens Customer Data Platform (CDP) med henblik på at give gæsterne mulighed for øget digital selvbetjening, bedre oplevelser og mindre ventetid.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. være:

 

  • Design og udvikling af cloud applikationer
  • Back-end integrationsarbejde
  • Indgå i tæt samarbejde med såvel kolleger i IT-afdelingen samt forretningen med henblik på at udvikle den optimale integrationsarkitektur og cloud platform
  • Styrke Tivolis praksis på test, dokumentation og udviklingsmetoder

 

Du får et job i en afdeling, hvor hverdagen er præget af sammenhold, respekt for hinandens kompetencer og en stor drivkraft til at nå Tivolis mål. Tivolis IT-afdeling vokser kraftigt som følge af det strategiske ønske om digitalisering, og udviklingsteamet består i dag af fem medarbejdere, der sætter samarbejde og fleksibilitet i højsædet. Som Teknisk arkitekt og udvikler er der, med de rette kompetencer og ambitioner, også mulighed for at agere mentor og sparringspartnere for de mindre erfarne medarbejdere i teamet.

 

 

Ønskede kompetencer og erfaring

 

Den ideelle kandidat forventes at have en teknisk videregående uddannelse kombineret med erfaring inden for Microsoft Azure (PaaS) og integrationsarbejde, men Tivoli er åben over for kandidater, som måske ikke matcher alle kravene, men som til gengæld personligt og fagligt har hvad der skal til for at blive en succes for sig selv og for Tivoli.

Desuden forventes det, at du har indgående kendskab til:

 

• Microsoft Azure (PaaS – fx WebJob, Logic Apps, Functions, Apps Insights, API Mgt.)
• Visual Studio / VSTS
• .NET / C#
• Scrum / Agile

 

Som person samarbejder du godt på tværs af fagligheder og niveauer, er nysgerrig af natur og brænder for at udvikle det allerbedste. Du har en kommerciel tankegang, teknisk såvel som forretningsmæssigt, og er drevet af at nå i mål og opnå følelsen af at gøre en forskel for forretningen.

 

 

Virksomhedsbeskrivelse

Tivoli slog portene op d. 15. august 1843 og har siden været en stor publikumssucces. Som verdens næstældste forlystelsespark og Københavns mest populære attraktion, bærer Tivoli præg af at være en institution, der er en del af danskernes nationale selvforståelse. Internationalt set indtager Tivoli en særstilling blandt forlystelsesparker dels ved sin alder og karakter, dels ved sin placering i storbyens centrum.

Tivoli rummer ca. 700 medarbejdere hele året rundt og ca. 1900, når Haven er åben. De har årligt ca. 4,5 mio. gæster og har stolte traditioner og en ambition om at udvikle sig til en moderne oplevelsesvirksomhed. Tivolis mission er at betage deres gæster, og visionen er at være et førende, internationalt oplevelsesbrand.