Systemanalytiker

Virksomhed

VP SECURITIES

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Lønpakke i henhold til kvalifikationer under Finanssektorens overenskomst

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk

 

Rapporter til

Head of Solutions Support

 

Kontakt person

Nikoline Hovmøller 

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

 

VP SECURITIES er en finansiel servicevirksomhed, som tilbyder innovative løsninger og knowhow inden for værdipapir- og investoradministration. Virksomheden har som de første i verden digitaliseret værdipapirer fuldt ud og er den førende leverandør af værdipapir- og investorservice i Danmark. VP SECURITIES tilbyder desuden deres løsninger i Norden og er på en fantastisk rejse, fra monopol til kommerciel servicevirksomhed.

 

Den årlige omsætning af værdipapirer i VP er på 55.000 milliarder kroner, hvilket kræver noget helt særligt: Dygtige medarbejdere, avancerede løsninger samt sikre og stabile systemer – døgnet rundt.

 

Som systemanalytiker løser du de komplekse forretningskritiske udfordringer og uforudsete hændelser, som berører VP’s kunder. Du bidrager til den gode kundeoplevelse ved at holde fokus på kundernes behov og lave grundige beskrivelser af problemets karakter.

 

De primære arbejds- og ansvarsområder vil bl.a. være:

 

  • Dykke ned i systemer, koder og databaser og lave udtræk til kunderne
  • Yde en intensiv indsats i tilfælde af alvorlige og akutte problemer og hændelser
  • Sikre at alle løsninger lever op til gældende sikkerhedskrav
  • Facilitere vidensdeling og proaktiv systemoptimering

 

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Du trives med intensive problemløsningsforløb, fordi du er vedholdende af natur og har den tekniske føling, der skal til for at finde den rette løsning – uanset om det tager timer eller uger. Samtidig er du klar til at indgå i et team med stor erfaring, fordi din solide indsigt er tilsat gode samarbejdsevner og personlig gennemslagskraft.

 

Desuden har den ideelle kandidat følgende egenskaber:

 

  • Erfaring fra en lignende rolle eller en finansiel baggrund fra eksempelvis en back office funktion kombineret med en teknisk forståelse.
  • Erfaring med at arbejde med SQL/DB2 og datamodellering, men har også systemkendskab med mainframe og decentrale systemer.
  • Du har teknisk snilde, øje for problemløsning, samt evnen til at levere en god service.
  • Det er en fordel, hvis du har domæneviden fra den finansielle sektor.

 

 

Virksomhedsbeskrivelse

 

VP SECURITIES er en finansiel servicevirksomhed, der beskæftiger sig med værdipapir- og investoradministration, med 190 engagerede medarbejdere, som alle er højt specialiserede inden for forretningsudvikling og IT. Derudover har de særdeles gode arbejdsforhold i deres domicil med central placering i København.