Software Developer – Xamarin

Virksomhed

CensorNet

 

Lokation

Storkøbenhavn

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk

 

Rapporter til

CTO

 

Kontakt person

Isja Maria Cooper

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

 

CensorNet er en international softwarevirksomhed med fokus på sikkerhed i skyen. Virksomheden opkøbte i 2016 den danske softwarevirksomhed SMS Passcode, dels med henblik på at kunne tilbyde multifaktor autentificering og en mere fuldkommen produktportefølje til sine kunder og dels for at kunne drage nytte af SMS Passcodes stærke position på mange internationale markeder.

 

Til at styrke den fortsatte udvikling i CensorNet søges en ambitiøs og dygtig Xamarin udvikler, der skal være med til at etablere et dedikeret Xamarin-team med henblik på at kunne tilbyde CensorNets enestående multifaktor godkendelses funktionalitet som app til mere end 1 million brugere verden over. CensorNet har netop opnået patent på en ny og innovativ sikkerhedsløsning, så ambitionerne er høje og disse nye innovative tiltag skal selvfølgelig implementeres i den nye app. Endelig er CensorNet en international virksomhed, hvilket medfører interessante udfordringer og fokus på kvalitet.

 

Som Software Developer bliver det din primære opgave at øge funktionaliteten samt forbedre brugeroplevelsen i appen, så det fremover bliver både lettere og bedre at anvende CensorNets løsning. Dette vil kræve mange udvidelser af den eksisterende app, hvor man, i samarbejde med det eksisterende team, bliver ansvarlig for at drive projektet fremad og bidrage med nye innovative tiltag. Du vil indgå i et agilt team på to udviklere dedikeret til app-udvikling med tilknytning af Product Owner (CTO), Scrum Master og Software Tester. Du vil derfor få rig mulighed for at komme helt tæt på produktet og sætte dit præg på den videre udvikling og succes.

 

Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 

  • Videreudvikling af app’en med udgangspunkt i Xamarin (iOS og Android), C# og Azure services
  • Drive projektet fremad med nye idéer og tiltag
  • Samarbejde med det øvrige back-end team mht. API mellem back-end og app, samt ved implementering af ny funktionalitet, som eksempelvis det nye patent
  • Holde dig opdateret på ny teknologi

 

 

Ønskede kompetencer og erfaring

Den ideelle kandidat har en relevant videregående teknisk uddannelse kombineret med mindst to års erfaring med Xamarin- og app-udvikling. Den rette kandidat har passion for app-udvikling og er struktureret og positiv i sin arbejdstilgang.

 

Da CensorNet er en international virksomhed, og en del af det daglige arbejde således foregår på engelsk, skal man have gode engelskkundskaber mundtligt såvel som skriftligt.

 

Virksomhedsbeskrivelse

 

CensorNet hjælper organisationer med at administrere og styre brugen af cloudbaserede applikationer. CensorNet tilbyder en samlet platform der integrerer adaptiv multifaktor validering, cloud Application Control (CASB) samt web- og e-mail sikkerhed. CensorNet giver organisationer mulighed for at styre Shadow IT, implementere BYOD-initiativer på en sikker måde og beskytte sig mod cyber-trusler.

 

Virksomheden har mere end 4.000 kunder og over 1,3 millioner brugere over hele verden. Hovedkvarteret ligger i Storbritannien, og virksomheden har herudover kontorer i USA, Danmark og Tyskland.

 

CensorNet kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads med højt kvalificerede kollegaer, hvor faglige kompetencer, samarbejde og godt humør er i højsædet.