Industry Advisor – Insurance

Virksomhed

SAS Institute

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Attraktiv lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

 

Rapporter til

Director, Presales Financial Services ▪ Nordic

 

Kontakt person

Isja Maria Cooper

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

 

SAS Institute er verdens største privatejede softwarefirma og førende inden for Business Intelligence & Business Analytics. SAS Institute i Danmark søger lige nu en Industry Advisor til forsikringsbranchen, der kan rådgive industrien i hele Norden om især effektiv og digital håndtering af “Real time Claims fraud” og ”Real time Price Optimization”.

 

SAS Institute har udviklet en skræddersyet løsning til disse to helt centrale områder for en moderne forsikringsvirksomhed med udgangspunkt i andre af virksomhedens produkter, og løsningen opnår netop nu stor succes internationalt. Som Industry Advisor vil du, efter at blive sat grundigt ind i platformen, blive den førende ekspert i Norden, hvor du med en stærk produktviden kombineret med din dybe brancheforståelse vil skabe stor værdi hos kunderne på højt prioriterede områder for industrien som helhed.

 

Dine opgaver vil være at rådgive forsikringsselskaber om mulighederne og gevinsterne ved brug af teknologi kombineret på en ny og innovativ måde, og du vil være med helt fra de indledende møder med kunden, hvor du skaber et overblik over deres udfordringer og behov. Herefter vil du i samarbejde med teamet i SAS Institute demonstrere værdien af SAS løsningerne for kunden og endelig hjælpe dem med implementering af løsningen som arkitekt og rådgiver. Du vil i forløbet være i tæt kontakt med Account Manageren for den enkelte kunde og støtte op med din domæneviden og forretningsforståelse med henblik på at rådgive kunden på en god, saglig og troværdig måde.

 

Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 

  • Møde kunder med henblik på at forstå deres udfordringer og behov samt linke forretningsudfordringer til SAS løsninger
  • Demonstrere og præsentere SAS løsninger for kunderne, der adresserer deres udfordringer bedst muligt
  • Involvere andre eksperter i SAS Institute på opgaverne med henblik på at sikre størst mulig værdi for kunden

 

Endelig er der hos SAS gode muligheder for karriereudvikling, der ud over den traditionelle karrierevej mod ledelse også kan tilbyde mulighed for at blive eksempelvis løsningsspecialist eller udforske en global rolle i et af de øvrige 147 lande, hvor SAS har kontorer.

 

 

Ønskede kompetencer og erfaring

 

Vi forventer, at den ideelle kandidat har en lang videregående uddannelse som aktuar, statistiker, mat-øk’er eller lignende samt minimum fem års erfaring fra et forsikringsselskab, hvor der er opnået bred viden om forretningsprocesserne i industrien – især inden for aktuariatet.

 

 

Virksomhedsbeskrivelse

 

SAS Institute er verdens største privatejede softwarefirma og førende inden for Business Intelligence & Business Analytics. Siden 1976 har SAS givet sine kunder indsigt i at se nye muligheder og træffe de rigtige beslutninger hurtigere ved hjælp af brugervenlig analytisk software.

 

SAS Institute er verdens førende inden for forretningsanalysemarkedet og består af mere end 14.000 fagfolk på verdensplan. SAS Institute servicerer mere end 80.000 af de største virksomheder og organisationer i 148 lande over hele verden, herunder 91 af de 100 bedste i Fortune Global 500.