Head of Technical Digitalization

Virksomhed

Tivoli

 

Lokation

København

 

Lønpakke

Lønpakke i henhold til kvalifikationer

 

Tiltrædelse

Snarest muligt

 

Sprog

Dansk og engelsk

 

Rapporter til

IT Director

 

Kontakt person

Isja Maria Cooper

 

Print opslag

Klik her

 

Del opslag

Søg jobbet

Jobbeskrivelse

 

 

Er du en erfaren udvikler med ledelseserfaring og en stærk baggrund inden for Microsoft platformen? Få en spændende rolle hos en af Danmarks største oplevelsesvirksomheder og Danmarks suverænt største turistattraktion.

 

Tivoli er på en spændende digitaliseringsrejse og står foran en lang række interessante projekter, der vil kræve både overblik og kreativitet. Digitalisering er et højt prioriteret og strategisk fokusområde hos Tivoli, hvor man ønsker at drage nytte af Havens stærke brand til at skabe nye innovative løsninger og en endnu bedre brugeroplevelse.

 

Som Head of Technical Digitalization vil du få en central rolle, hvor kontakt med forretningen, sparring og videndeling bliver en stor del af din hverdag. Du kommer til at arbejde med udvikling af innovative løsninger samt integrationsarkitektur, og du får det overordnede tekniske ansvar for Tivolis applikationslandskab, der trænger til en større simplificering. Forretningen har i dag over 100 applikationer med forretningskritiske data, som skal integreres i forhold til forretningens behov og strategier – opgaverne omfatter bla. innovative mobile løsninger med anvendelse af IoT og Big Data. Herudover for du også ansvaret for de gæstevendte applikationer – både egenudviklede og fra tredjepart.

 

Tivoli ønsker at opbygge en enhed, der udvikler både back end og på sigt front end, samt udvikler løsninger til Havens gæster og medarbejdere. Derfor har den ideelle profil gerne erfaring med at opbygge en IT-udviklingspraksis, da det i høj grad bliver en kombination af integration og udvikling på egen platform.

 

Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 

 • At skabe overblik over data- og applikationsarkitekturen
 • Fagledelse af et dygtigt udviklingsteam
 • Back end integrationsarbejde
 • Planlægning og tilrettelæggelse af teamets arbejde
 • At udvikle en agil udviklingspraksis på test, dokumentation og udviklingsmetoder

 

Du får et job i en afdeling, hvor hverdagen er præget af sammenhold, respekt for hinandens kompetencer og en stor drivkraft til at nå Tivolis mål. Tivolis IT-afdeling består i dag af 20 ansatte, og det forventes, at afdelingen vokser med ca. 25% i 2017. Udviklingsteamet består i dag af fem medarbejdere, der sætter samarbejde og fleksibilitet i højsædet. Som Head of Technical Digitalization er der med de rette kompetencer og ambitioner, også mulighed for at få ansvaret for personaleledelsen af udviklingsteamet. Tivoli ønsker at integrere de tekniske BI ressourcer så meget som muligt i teamet, så forvent også en del arbejde med udvikling af en integreret BI/datawarehouse strategi.

 

 

Ønskede kompetencer og erfaring

 

Som person er du ambitiøs, målrettet og kvalitetsbevidst. Den ideelle kandidat forventes at have en teknisk videregående uddannelse kombineret med en bred praktisk erfaring – gerne fra et konsulenthus.

 

Du har indgående erfaring med Microsoft platformen og har prøvet kræfter med systemintegration og digitalisering af processer. Du forstår at omsætte forretningens krav til IT løsninger, som skaber værdi i Haven med henblik på at Tivoli til enhver tid har de systemer og den infrastruktur, der skal til, for at den strategiske målsætning kan opnås.

 

Tivoli ønsker at arbejde agilt med udgangspunkt i Scrum, så det vil være en klar fordel at have erfaring med dette.

 

Desuden forventes det, at du har indgående kendskab til:

 

 • Enterprise- og løsningsarkitektur
 • Microsoft platformen
 • BizTalk
 • Azure
 • CRM
 • Scrum / Agile
 • Udvikling i et 24x7x365 driftskritisk miljø

 

Som person samarbejder du godt på tværs af fagligheder og niveauer, er nysgerrig af natur og brænder for at udvikle det allerbedste. Du er drevet af at afslutte, nå i mål og opnå følelsen af at gøre en forskel for forretningen.

 

 

Virksomhedsbeskrivelse

 

Tivoli slog portene op d. 15. august 1843 og har siden været en stor publikumssucces. Som verdens næstældste forlystelsespark og Københavns mest populære attraktion, bærer Tivoli præg af at være en institution, der er en del af danskernes nationale selvforståelse. Internationalt set indtager Tivoli en særstilling blandt forlystelsesparker dels ved sin alder og karakter, dels ved sin placering i storbyens centrum.

 

Tivoli rummer ca. 700 medarbejdere hele året rundt og ca. 1900, når Haven er åben. De har årligt ca. 4,5 mio. gæster og har stolte traditioner og en ambition om at udvikle sig til en moderne oplevelsesvirksomhed. Tivolis mission er at betage deres gæster, og visionen er at være et førende, internationalt oplevelsesbrand.